Over Robert van Heerde

Mijn naam is Robert van Heerde en ben sinds 2011 werkzaam als SEO-specialist. Ik heb de eerste jaren gewerkt bij verschillende internetbureaus. Het leuke daaraan is dat je met vrijwel alle verschillende branches in aanraking komt.

Maar toch was het niet helemaal mijn ding. Ik wilde mij liever bezighouden met één groot project, in plaats van 20 kleine projecten.

Online marketeer bij Mijn Autocoach

Sinds maart 2016 heb ik de overgestapt gemaakt en ben ik werkzaam als online marketeer bij Mijn Autocoach. Wij helpen particulieren bij de aanschaf van een goede tweedehands auto.

Dit doen wij onder andere door middel van zoekopdrachten, aankoopkeuringen en importeren.

Bij Mijn Autocoach is mijn takenpakket een flink stuk uitgebreid. Naast SEO, ben ik ook verantwoordelijk voor Google AdWords, social media, affiliates en conversie optimalisatie.

SEO is hierin nog wel het belangrijkste (en mooiste) onderdeel.

SEO freelancer

Naast mijn vaste baan, ben ik actief als freelancer. Samen met een aantal andere freelancers mogen wij werken voor zeer uiteenlopende bedrijven. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem dan gerust contact op door hiernaast je gegevens achter te laten. Ik zorg dan dat de juiste persoon contact met je opneemt.