SEO-specialist in Utrecht

Mijn naam is Robert van Heerde. Een freelance SEO specialist. En ik zal direct eerlijk zijn; ik zit niet in Utrecht. Maar wel in de buurt. En daarom kom ik graag naar u toe om kennis te maken. Zo beschikt u over uw eigen SEO specialist in Utrecht!

Door het toepassen van SEO, genereer ik meer relevante bezoekers naar uw website. In tegenstelling tot vele andere SEO ‘’specialisten’’, gebruik ik geen vage trucjes maar een gezond verstand in combinatie met kennis en ervaring. Op deze manier heeft u blijvend profijt van mijn inspanningen.

‘’Even snel scoren’’ in Google betekent ook heel snel weer wegzakken in de resultaten. Opnieuw vindbaar worden kost daarna nog meer tijd en geld. Zo gaan we het dus niet doen!

Mij als freelance SEO inhuren?

Enkele punten waarop ik mij onderscheid:

  • Echte kennis van SEO
  • Geen vage trucjes die uiteindelijk tegen u werken
  • Flexibel in afspraken en overeenkomsten
  • Geen langlopende contracten
  • Een langetermijnvisie

SEO dienstverlening op maat

Wanneer ik uw website onderhanden neem, zet ik vrijwel alle aspecten van SEO in. Werkzaamheden als copywriting en linkbuilding vallen hier ook onder. Heeft u een beperkt budget of wilt u liever zelf uw website optimaliseren? Dan is consultancy iets voor u. Ik fungeer dan als coach en geef u de handvatten om zelf aan de slag te gaan (en blijven).

Loop niet langer klanten mis

Wilt u gevonden worden door potentiële klanten door middel van SEO? Neem contact met mij op. Ik vertel u graag wat ik voor u kan betekenen.