SEO-specialist in Deventer

Mijn naam is Robert van Heerde. Een freelance SEO specialist in Deventer. Door het toepassen van SEO, genereer ik meer relevante bezoekers naar uw website. In tegenstelling tot vele andere SEO ‘’specialisten’’, gebruik ik geen vage trucjes maar een gezond verstand in combinatie met kennis en ervaring. Op deze manier heeft u blijvend profijt van mijn inspanningen.

‘’Even snel scoren’’ in Google betekent ook heel snel weer wegzakken in de resultaten. Opnieuw vindbaar worden kost daarna nog meer tijd en geld. Zo gaan we het dus niet doen!

Mij als freelance SEO in Deventer inhuren?

Het stikt op internet van de zogenaamde SEO ‘’specialisten’’. Helaas hebben ze vaak maar weinig kennis van SEO en dat heeft uiteindelijk negatieve gevolgen voor uw vindbaarheid. Enkele punten waarop ik mij onderscheid:

  • Echte kennis van SEO
  • Geen vage trucjes die uiteindelijk tegen u werken
  • Flexibel in afspraken en overeenkomsten
  • Geen langlopende contracten
  • Een langetermijnvisie

SEO dienstverlening op maat

Wanneer ik uw website onderhanden neem, zet ik vrijwel alle aspecten van SEO in. Werkzaamheden als copywriting en linkbuilding vallen hier ook onder. Heeft u een beperkt budget of wilt u liever zelf uw website optimaliseren? Dan is consultancy iets voor u. Ik fungeer dan als coach en geef u de handvatten om zelf aan de slag te gaan (en blijven).

Een echte SEO specialist inschakelen?

Wilt u gevonden worden door potentiële klanten door middel van echt goede SEO? Neem contact met mij op. Ik vertel u graag wat ik voor u kan betekenen.

 

Vrijblijvend advies